Nobody The Turnaround Hiring Exam Answers - Gamer Journalist
Skip to Content

Nobody The Turnaround Hiring Exam Answers

Here are all ten exam answers to the admission exam in Nobody The Turnaround, so you can ace it with flying colors.
Nobody The Turnaround

Early on in Nobody The Turnaround, you’ll come across a woman who requires you to take an admission exam. The answer includes ten questions, five of which are multiple-choice, four of which are fill-in-the-blanks, and one short answer question. The questions come from the real employment test of an electronics manufacturer in 2020. If you need some help, we have the Nobody The Turnaround Hiring Exam answers below.

Nobody The Turnaround Hiring Exam Answers

  1. C
  2. A
  3. B
  4. D
  5. B
  6. 1111
  7. 4
  8. 5
  9. Beijing
  10. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Question 1: 1 – 2 = ?

Answer: One minus two is a negative one.

Question 2: |1 – 2| = ?

Answer: The absolute value of one minus two is one.

Question 3: 1 x 2 x 2 = ?

Answer: One multiplied by two multiplied by two is six.

Question 4: 36 ÷ 4 ÷ 3 = ?

Answer: 36 divided by four divided by three is three.

Question 5: 5+5*5 = 30

Answer: Five times five plus five is 30.

Question 6: 1 + 10 + 100 + 1000 = ?

Answer: one plus ten plus one hundred plus one thousands is 1111.

Question 7: If you cut off the one angles in a triangle, how many angles will be left?

Answer: A triangle has three angles. If you split one angle into two, you have four total angles.

Question 8: Chicken and rabbits put in the same cage and 30 feet could be seen. If there are 5 rabbits among them, how many chickens are there in the cage?

Answer: Rabbits have four feet. If there are five rabbits, that is a total of 20 feet. Chickens have two feet, so there would be five chickens remaining to total 30 feet.

Question 9: What is the capital city of China?

Answer: Beijing in the Capital of China.

The capital city of China is Beijing.

Question 10: Please type the capitalized alphabet from A to Z 

Answer: The capitalized alphabet is ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ.

Those are all of the correct answers for the Nobody The Turnaround Hiring Admission Exam. If you were stuck on any of the questions or just want to make sure you ace it, we hope this post helps you out!

Back to Navigation